L'evolució de la barberia

 

 

Fa unes dècades el sector de la perruqueria estava dividit en dos: les perruqueries femenines o unisex, que abastaven el mercat femení, infantil i alguns homes i les barberies, on a part de l'afaitat també tallaven el cabell als homes. Lamentablement l'ofici de barber no va gaudir d'un gran prestigi social, ja que la imatge que ens ve a la memòria quan pensem en una barberia és la d'un establiment antic, il·luminat per un fluorescent i regentat per un senyor gran amb bata blanca i poca cosa més.

Afortunadament per a tots, els temps han canviat i els barbers li han sabut donar el prestigi al seu ofici que es mereix. S'han format, han apostat pels afaitats i han sabut treure el màxim partit a les diferents tècniques de tall de cavell. A més, han sabut habilitar els seus salons per  fer-los més còmodes i amb un estil especial, aconseguint un bon ambient per fer sentir als clients una nova experiencia.

Amb aquesta filosofia va néixer Newbarber, un espai masculí en el qual els clients puguin trobar un servei de barberia i perruqueria excel·lent.

Un equip de professionals li assessoraran per aconseguir la seva imatge desitjada, en un ambient agradable on gaudir de la seva experiència. Disposem d'una varietat de productes d'alta qualitat a la vostra disposició.

Qui som

Vam obrir la persiana del nostre establiment el 13 de setembre del 2011, amb un equip carregat d'il·lusió en temps difícils. Ningú pot saber el que ens depararà el futur, però ens sentim orgullosos del nostre ofici i de la nostra història. Jo, José Navarro, vull aprofitar l'ocasió per agrair a totes les persones que m'han ensenyat i aportat alguna cosa al llarg dels meus 30 anys de trajectòria professional.