Rituals de l'afaitat i barba.

 Ritual de l'afeitat 

El ritual de l'afaitat comença amb una tovallola calenta aromatitzada, després un bon ensabonat amb una brotxa de cabell de teixó i crema d'afaitar de les millors marques d'importació i nacionals que hi ha al mercat.

Per executar l'afaitat utilitzem una navalla amb fulla d'acer japonès i una selecció de productes balsàmics. Per descomptat, durant aquest procés cuidem al màxim les condicions d'higiene.

P8292437 (2).jpg

 

El ritual de la barba

Consisteix a retallar els volums de la barba d'acord amb l'estil que es desitja, seguidament posem un oli de preafaitat, ensabonem amb les millors cremes d'afaitar a les zones superiors i inferiors i procedim a l'afaitat. Apliquem emulsions postafaitat i fem una rentada de la barba al silló amb tovalloles calentes, a continuació posem un serum i un oli aromatitzat.P8292451 (2).jpg

 

 

Qui som

Vam obrir la persiana del nostre establiment el 13 de setembre del 2011, amb un equip carregat d'il·lusió en temps difícils. Ningú pot saber el que ens depararà el futur, però ens sentim orgullosos del nostre ofici i de la nostra història. Jo, José Navarro, vull aprofitar l'ocasió per agrair a totes les persones que m'han ensenyat i aportat alguna cosa al llarg dels meus 30 anys de trajectòria professional.