Newbarber

barbero sabadell

El pare de José Navarro Aledo va començar a apendre l'ofici de barber quan encara era un nen. Als tretze anys ja dirigia el seu propi saló en un poble de la província de Múrcia i el 1958 va obrir la seva primera barberia a Sabadell.

A l´any 1966 va aconseguir traslladar el seu negoci a un local propi, que és on va ensenyar l´ofici a quatre dels seus cinc fills. Jose Navarro Aledo va dirigir el saló durant vint-i-quatre anys.

El 13 de setembre del 2011,va començar el seu nou proyecte, amb un equip ple d'il·lusió, amb temps difícils. Ningú pot saber el que ens depararà el futur, però ens sentim orgullosos del nostre ofici i de la nostra història. 

 

Qui som

Vam obrir la persiana del nostre establiment el 13 de setembre del 2011, amb un equip carregat d'il·lusió en temps difícils. Ningú pot saber el que ens depararà el futur, però ens sentim orgullosos del nostre ofici i de la nostra història. Jo, José Navarro, vull aprofitar l'ocasió per agrair a totes les persones que m'han ensenyat i aportat alguna cosa al llarg dels meus 30 anys de trajectòria professional.